Reiki Tera Mai.

Jaren geleden besloot ik in mijn diepste dal om een Reiki cursus te volgen. Iets wat mij al jaren trok. Deze stap is mijn eerste stap geworden naar het helen van mijn lichaam en geest. Nu geef ik middels al weer een paar jaar deze cursus zelf aan andere. En wat een prachtige processen maken
de deelnemers door. Prachtige inzichten waar vanuit keuzes gemaakt worden. Om deze te keren naar de keuzes die voor jou werken. Zodra je de eerste inwijding hebt gekregen kun je er gelijk mee aan de slag voor jezelf. Toepassen waar en wanneer dan ook. Ik geef deze inwijdingen ook op verzoek. Zodat er altijd een datum is die voor jou en mij past. Laat mij jou leren om je beter te voelen, in je eigen kracht te staan en je helende capaciteiten weer volledig toe te laten.

Reiki als geneesmethode komt uit Japan van Dr. Mikao Usui. Het systeem van Tera Mai™ is daar wel op gebaseerd, maar uitgebreid door Kathleen Milner uit de Verenigde Staten.
Iedereen kan voor deze methode kiezen, maar sommigen kiezen de methode als uitbreiding van hun mogelijkheden vanuit de traditionele Reiki.
Wat is het verschil met de traditionele Reiki?De methode van handoplegging is identiek. De energie is wel anders dan de Usui Reiki, de meesten zeggen dat het sterker is.

Reiki is een genezende, rustgevende, harmoniserende en liefdevolle energie, die via de handen doorgegeven kan worden door iedereen die een Reiki -cursus heeft gedaan.
Vele eeuwen geleden kon iedereen van nature Reiki geven. Door onze manier van leven en denken hebben in de loop der tijd de Reiki -kanalen zich gesloten.

Reiki 1 basis
In de cursus Tera Mai™ 1 wordt aangeleerd hoe met de energie te werken. Er hoort een inwijding bij die geheel anders verloopt en langer duurt dan bij de traditionele Reiki.


23 maart 2024 van  9.30 uur tot 15.00 uur


Investering 125 euro.

Als je de traditionele Usie Reiki al gedaan hebt, dan kun je een herinwijding van Tera Mai™ I krijgen voordat je verder kunt gaan met reiki 2 ( 50 euro op afspraak ). Duurt ongeveer 1 uur.

Reiki 2
In de cursus Tera Mai™ II leer je 5 symbolen (waar je nu ook mee wordt ingewijd) en daarnaast nog 7 andere symbolen waarmee je kunt werken. Totaal dus 12 symbolen. Als je de traditionele Reiki II al gedaan hebt, zul je 3 symbolen al kennen, maar het kan zijn dat ze nu anders geschreven worden.
Samengevat: je krijgt een inwijding en leert 12 symbolen. Hierna kun je de Tera Mai™ energie doorgeven aan jezelf of aan anderen. De energie is rustgevend en helend en geeft mensen inzicht. Reiki 2 betekent een belangrijke verdieping in de Reiki, waarbij de kracht van de energie sterk toeneemt. Dit is voor de cursist duidelijk merkbaar en heeft ook invloed op zijn of haar spirituele bewustwording en ontwikkeling.
Doordat de behandelingen die je na Reiki 2 kunt geven zoveel krachtiger zijn, kun je in veel kortere tijd een goede behandeling geven. 1 dag

Investering 200 euro.

Reiki 3a Healer

De cursus Tera Mai™ 3a is de opleiding tot healer in dit systeem.
Er is een inwijding die je healer maakt. Daarnaast leer je nog 2 symbolen erbij.
Reiki 3 geeft je de inwijding op zielsniveau. Dat betekent o.a. dat de vraag en bewustwording van wie jij werkelijk, ten diepste bent zich steeds meer zal gaan aandienen. Je zult je steeds meer bewust gaan worden van het verschil in waarnemen en handelen vanuit emoties en vaste (denk-)patronen (ego -bewustzijn), en waarnemen en handelen vanuit je hart en onvoorwaardelijke liefde (ziels -bewustzijn). Dit betekent een zuiveringsproces, waarbij een transformatieproces op gang komt. 1 dag

Investering 275 euro.

Reiki 3b Master
De cursus Tera Mai™ 3b is de opleiding tot Master. In deze cursus leer je hoe je moet inwijden en cursus kunt en mag geven. 5 lessen van 1,5 a 2 uur.

Investering 350 euro.


Geplande data Reiki 1

Ouderkerk aan den IJssel.

23 maart 2024 van 10.00 uur tot 15.30
Reserveer hier jouw plekje

Geplanda Reiki 2 tweedaagse.
2 en 8 april vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur.
Reserveer hier je plekje

De cursus Reiki Tera Mai wordt ook op verzoek (individueel ) gegeven. Heb je interesse of wil je er meer over weten, vul dan het contactformulier in of bel me. 0620731511. Reiki 2,3 en master word op verzoek gegeven.