Reiki


Reiki
Reiki Tera Mai.

Reiki als geneesmethode komt uit Japan van Dr. Mikao Usui. Het systeem van Tera Mai™ is daar wel op gebaseerd, maar uitgebreid door Kathleen Milner uit de Verenigde Staten.
Iedereen kan voor deze methode kiezen, maar sommigen kiezen de methode als uitbreiding van hun mogelijkheden vanuit de traditionele Reiki.
Wat is het verschil met de traditionele Reiki?De methode van handoplegging is identiek. De energie is wel anders dan de Usui Reiki, de meesten zeggen dat het sterker is.

Reiki is een genezende, rustgevende, harmoniserende en liefdevolle energie, die via de handen doorgegeven kan worden door iedereen die een Reiki -cursus heeft gedaan.
Vele eeuwen geleden kon iedereen van nature Reiki geven. Door onze manier van leven en denken hebben in de loop der tijd de Reiki -kanalen zich gesloten.

Reiki 1 basis
In de cursus Tera Mai™ 1 wordt aangeleerd hoe met de energie te werken. Er hoort een inwijding bij die geheel anders verloopt en langer duurt dan bij de traditionele Reiki. Als je de traditionele Reiki al gedaan hebt, dan krijg je eerst een herinwijding van Tera Mai™ I ( 50 euro ). 1 dag of 2 avonden.

Investering 125 euro.

Reiki 2
Er zit ongeveer 2 maanden tussen voordat je Reiki 2 inwijding kunt ontvangen. In de cursus Tera Mai™ II leer je 5 symbolen (waar je nu ook mee wordt ingewijd) en daarnaast nog 7 andere symbolen waarmee je kunt werken. Totaal dus 12 symbolen. Als je de traditionele Reiki II al gedaan hebt, zul je 3 symbolen al kennen, maar het kan zijn dat ze nu anders geschreven worden.
Samengevat: je krijgt een inwijding en leert 12 symbolen. Hierna kun je de Tera Mai™ energie doorgeven aan jezelf of aan anderen. De energie is rustgevend en helend en geeft mensen inzicht.Reiki 2 betekent een belangrijke verdieping in de Reiki, waarbij de kracht van de energie sterk toeneemt. Dit is voor de cursist duidelijk merkbaar en heeft ook invloed op zijn of haar spirituele bewustwording en ontwikkeling.
Doordat de behandelingen die je na Reiki 2 kunt geven zoveel krachtiger zijn, kun je in veel kortere tijd een goede behandeling geven. 1 dag of 2 avonden.

Investering 200 euro.

Reiki 3a Healer
De cursus Tera Mai™ 3a is de opleiding tot healer in dit systeem.
Er is een inwijding die je healer maakt. Daarnaast leer je nog 2 symbolen erbij.
Reiki 3 geeft je de inwijding op zielsniveau. Dat betekent o.a. dat de vraag en bewustwording van wie jij werkelijk, ten diepste bent zich steeds meer zal gaan aandienen. Je zult je steeds meer bewust gaan worden van het verschil in waarnemen en handelen vanuit emoties en vaste (denk-)patronen (ego -bewustzijn), en waarnemen en handelen vanuit je hart en onvoorwaardelijke liefde (ziels -bewustzijn). Dit betekent een zuiveringsproces, waarbij een transformatieproces op gang komt. 1 dag of 2 avonden.

Investering 275 euro.

Reiki 3b Master
De cursus Tera Mai™ 3b is de opleiding tot Master. In deze cursus leer je hoe je moet inwijden en cursus kunt en mag geven. 5 lessen van 1,5 a 2 uur.

Investering 350 euro.

Wil je een heel Reiki traject met I, II & III (Master) dan is dit pakket een voor € 600 euro.

Geplande data Reiki 1

15 september
14 Oktober
9 november
7 december

De dagen beginnen om 9.30 tot ongeveer 15.00 uur

Inschrijflink.

http://my.setmore.com/bookingpage/771e9d8b-991b-4dba-85d8-af2d28e64922/class/ca25eecd545a1ae248ed3a43dae3902db28a06ce96

De cursus Reiki Tera Mai wordt ook op verzoek (individueel ) gegeven. Heb je interesse of wil je er meer over weten, vul dan het contactformulier in of bel me. 0620731511. Reiki 2,3 en master word op verzoek gegeven.