Uitleg Akasha kronieken.

De Akasha kronieken zijn een energetisch archief, een collectief geheugen, waarin alle gebeurtenissen, gedachten en emoties van het verleden, het heden en de toekomst zijn opgeslagen. Met een inwijding is deze bibliotheek en bron van wijsheid voor iedereen toegankelijk. Het is een waardevolle informatiebron omdat je erachter kunt komen wat de bedoeling is voor dit leven.
Je krijgt inzichten die je laten zien waarom bepaalde dingen gebeuren of juist niet en wat er aan te doen is.
De Akasha Kronieken helpen je je bewustzijn te verhogen en geven advies voor je persoonlijke ontwikkeling.
Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om toegang kan krijgen tot de Akasha Kronieken om je advies en inspiratie te geven voor jezelf en voor anderen. Omdat de kronieken een deel uitmaken van het bewustzijn, zijn ze altijd en overal voor iedereen beschikbaar!


Met deze methode kun je een reading/healing geven die nieuwe wegen opent waar andere mogelijkheden en keuzes liggen. Dit kun je voor jezelf, andere, dieren, huizen, natuur enz doen.
Het opent een prachtige informatiebron die helend is, inzicht geeft en zo diep doorwerkt. Op alle lagen en dimensies. Of het over dit leven een vorig leven of over voorouders gaat. Je kunt alle informatie hier vinden.
De cursus bevat een klein stukje theorie meditaties en vooral veel praktijk.

Het betreft 2 dagdelen van 10.00 tot ongeveer 15.00 uur.
Jouw investering is 222 euro.

De cursus word op aanvraag gegeven.