Energetische massage.

In deze massage werk ik met verschillende helingstechnieken. Ik werk over de kleding heen en zal je zachtjes aanraken. En voelen waar wat nodig is. Voel je je gespannen, gestresst of lichamelijk of psychisch uit balans?
Ga je door een heftige periode en wil je lichaam en geest even volledig tot rust brengen? Dan is de energetische massage een bijdrage voor jou en je lichaam.

REIKI

Is een Japanse techniek die stressreductie, ontspanning en heling bevordert.
Reiki is de levensenergie (prana) die door alle levende wezens stroomt.
Reiki beoefenaars gaan ervan uit dat iedereen de mogelijkheid heeft om te verbinden met hun eigen helende energie en dit te gebruiken om hun eigen energie te versterken en anderen te helpen.
Wanneer de ‘ki’ of energie in balans is en goed stroomt, bevordert dit lichaam en geest en is men in positieve staat van gezondheid.
Wanneer de energie geblokkeerd is door bijvoorbeeld fysieke blessures, trauma’s, psychische/emotionele klachten en daardoor niet goed stroomt, kan dit leiden tot symptomen van fysieke en emotionele disbalans.
Het werkt zeer goed als een aanvulling op traditionele geneeswijzen en wordt veel toegepast in ziekenhuizen en andere medische zorg.

Een Reiki sessie kan helpen in het kalmeren en loslaten van stress en spanning en ondersteunt het lichaam een omgeving te creëren waarin heling kan plaats vinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.
Het is een geweldige tool voor stressreductie, ontspanning en persoonlijk welbevinden.

Reiki Tera Mai.

Reiki Tera Mai is het element aarde, en een voorwaarde om met de andere elementen te kunnen werken.
Sakara is het element vuur, wat heel warm aanvoelt als het doorkomt, en waarmee je bepaalde blokkades weg kunt branden.
Sophi-el is het element water, wat vooral werkt op emoties en koel aanvoelt.
Angelic Light is het element lucht.
Het voelt heel rustig aan. Je voelt je heel erg verbonden met alles, je voelt de aanwezigheid van het universum.
Het is een gevoel van trance, een gevoel van “alles is goed zoals het is”, zoals je ook kunt hebben na een fijne meditatie.

Seichem.

Bij Seichem ligt de nadruk op het werken met het universum.
Bij Seichem staat de regenboog centraal.
De regenboog is een symbool dat een centrale plaats inneemt bij Seichem.
Het symboliseert het verbonden zijn van de chakra’s (het zijn de kleuren van de chakra’s) en meer in het algemeen het verbonden zijn met alles en iedereen.

Door met deze energieën samen te werken en de vele versterkende tekens die ik daarbij kan inzetten zul je een heerlijke healing ervaren.

Quantum healing.

Om te kunnen groeien in het leven is het belangrijk om innerlijke blokkades los te kunnen laten. Quantum Healing werkt vanuit energievelden en helpt bij het accepteren en loslaten van de blokkades. In de Quantum Healing staat je lichaam, geest en ziel centraal.
Deze harmonie zorgt ervoor dat je weer in het hier en nu kunt leven.


33 euro basis sessie
66 euro uitgebreide sessie.

Plan hier je afspraak.