Hier vind je de informatie van dit prachtige bedrijf. Zodra je iets wilt bestellen klik op de link en je word doorgestuurd naar mijn webshop bij Reminiscience. Daar wijst alles zich vanzelf. Boven de 50 euro gratis verzenden. Alles netjes thuis bezorgt door post.nl Levertijd tussen de 5 en 10 werkdagen.


  • Categorie: Wellness

Beschrijving

Duurzaamheid

Wij geloven dat als we de natuurlijke wereld gebruiken om voor ons te zorgen, we in ruil daarvoor voor de natuurlijke wereld moeten zorgen. Onze holistische benadering die rekening houdt met welke ingrediënten, waar ze vandaan komen, onze productie, de verpakking in een circulaire economie en wat er gebeurt als ze worden weggespoeld.


Transparantie

Elk van onze producten zal duidelijk hun duurzaamheid vermelden met feiten voordat u ze koopt. We zijn trots op deze aanpak die ervoor zorgt dat wanneer je koopt bij Remini Science , je minder impact op onze planeet creëert.

Formuleringscode

We hebben onnodige ingrediënten verwijderd die schadelijk kunnen zijn voor ons of het milieu en hebben elk product gedestilleerd tot de actieve bestanddelen. Hierdoor werd een hoge natuurlijke ingrediëntenverhouding bereikt met een hoge werkzaamheid.

Sulfaatvrij. PEG-vrij. Ftalaat vrij. GGO-vrij. Vrij van parabenen.


Wij geven om

We zijn een volledig veganistisch vriendelijk merk en gebruiken niets dat afkomstig is van dieren in al onze producten. Ook vind je er geen ingrediënten die op dieren zijn getest.

Om alle producten te kunnen aankopen.