Telefonisch of beeldbellen consult


 Telefonisch of beeldbellen consult
Reading , coaching en healing telefonisch of videobellen.

Akasha Kronieken en Access Conciousness 

Al een aantal jaren kun je bij mij terecht voor een reading. Vele heb ik met deze fantastische manier kunnen helpen. Een reading kan je heel veel duidelijkheid en richting geven. Ik gebruik hier geen glazen bol voor 😊. Maar wel de Akasha kronieken en de tools van Access counsiousness . Zodra ik me ging verdiepen en leren om met de Akasha te werken, werd mij duidelijk hoe makkelijk ik de verbinding met die energetische informatie kon maken. Het is een informatie stroom die automatisch op gang komt.Daarna ging het gebruiken van de tools van Access counsiousness automatisch. We gaan heel makkelijk in een loop van oordeel, conclusie en verwachtingen. Als je dat ontlaad ontstaan er andere keuzes en mogelijkheden. Ik behandel dus geen toekomst voorspellende vragen!
De toekomst bepaal JIJ namelijk. Jouw keuzes maken dat je links of rechts afslaat en beide eindpunten liggen op een andere bestemming. De Akasha verteld je veel over jou energie. Hoe ermee om te gaan. Hoe in te zetten. En vele tools om bij jouw zijn te komen. Daar waar jij het meest gelukkig bent.

Zou jij meer duidelijkheid willen? Zou jij jouw unieke gave willen erkennen?

Ik kan je helpen door af te stemmen op de kronieken en samen te kijken welke informatie er beschikbaar is voor jou. Deze informatie geeft tegelijkertijd een healing in je energetische systeem. Dat lichamelijke en geestelijke klachten zal laten ontladen en verbeteren. Ik werk daarbij ook met Reiki en seichem energie.

Healing via energie,  Reiki en seichem.

Reiki is een Japanse techniek die stressreductie, ontspanning en heling bevordert. Reiki is de levensenergie (prana) die door alle levende wezens stroomt. Reiki beoefenaars gaan ervan uit dat iedereen de mogelijkheid heeft om te verbinden met hun eigen helende energie en dit te gebruiken om hun eigen energie te versterken en anderen te helpen. Wanneer de ‘ki’ of energie in balans is en goed stroomt, bevordert dit lichaam en geest en is men in positieve staat van gezondheid. Wanneer de energie geblokkeerd is door bijvoorbeeld fysieke blessures, trauma’s, psychische/emotionele klachten en daardoor niet goed stroomt, kan dit leiden tot symptomen van fysieke en emotionele disbalans. Het werkt zeer goed als een aanvulling op traditionele geneeswijzen en wordt veel toegepast in ziekenhuizen en andere medische zorg.

Voel je je gespannen, gestresst of lichamelijk of psychisch uit balans? Ga je door een heftige periode en wil je lichaam en geest even volledig tot rust brengen? Dan is een Reiki behandeling iets voor jou! Een Reiki sessie kan helpen in het kalmeren en loslaten van stress en spanning en ondersteunt het lichaam een omgeving te creëren waarin heling kan plaats vinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het is een geweldige tool voor stressreductie, ontspanning en persoonlijk welbevinden.

Seichem.

Reiki Tera Mai is het element aarde, en een voorwaarde om met de andere elementen te kunnen werken. Sakara is het element vuur, wat heel warm aanvoelt als het doorkomt, en waarmee je bepaalde blokkades weg kunt branden. Sophi-el is het element water, wat vooral werkt op emoties en koel aanvoelt. Angelic Light is het element lucht. Het voelt heel rustig aan. Je voelt je heel erg verbonden met alles, je voelt de aanwezigheid van het universum. Het is een gevoel van trance, een gevoel van “alles is goed zoals het is”, zoals je ook kunt hebben na een fijne meditatie.

Bij Seichem ligt de nadruk op het werken met het universum. Bij Seichem staat de regenboog centraal.
De regenboog is een symbool dat een centrale plaats inneemt bij Seichem. Het symboliseert het verbonden zijn van de chakra’s (het zijn de kleuren van de chakra’s) en meer in het algemeen het verbonden zijn met alles en iedereen.

Door met deze energieën samen te werken en de vele versterkende tekens die ik daarbij kan inzetten zul je een heerlijke healing ervaren.

Hoeveel beter kan het worden?

Voor info of afspraak stuur mij een pb een appje of bel.

Sessie 30 a 40 min


Praktijk Tera Mai
Ouderkerk aan den IJssel
0620731511

Prijs zie informatie.