OPLEIDINGEN


OPLEIDINGEN
Acces Bars

Voor iedereen! Of je nou 'alleen maar' wilt ontspannen en de prikkels van alledag los wilt laten, of je wilt jouw leven volledig anders gaan leven, de Bars zijn een bijdrage aan iedereen. Een kleine greep uit de mogelijkheden:
Mensen ervaren meer ontspanning in hun lichaam, meer rust in hun hoofd en meer gemak en plezier in hun leven.
Mensen met AD(H)D hebben meer rust en functioneren makkelijker, velen die eerst medicatie gebruikten gebruiken nu minder of helemaal niets meer.
Kinderen zijn zelfverzekerder, zitten lekkerder in hun vel en presteren beter op school.
Mensen die uit hun depressie, burn-out, overspannenheid willen komen, boeken meer en sneller vooruitgang.
Mensen piekeren minder, slapen beter en zijn energieker.
Wat is er nog meer mogelijk? Wat zou jij willen veranderen in jouw leven? Welke bijdrage zou jij aan jouw omgeving willen zijn?
Wat je kunt verwachten:


Tijdens de cursus geef je twee keer de Bars sessie en ontvang je deze ook twee keer.
Je krijgt de manual waarin alle informatie over de Bars sessie staat.
Drinken en tussendoortjes zijn de hele dag inclusief.
Na het afronden van deze dag krijg je een certificaat en kan en mag je aan anderen Bars behandelingen geven. Dat kan zijn aan de cliënten in jouw praktijk, aan familieleden, aan kinderen, aan vrienden. Aan wie kan jij een bijdrage zijn met de Access Bars®?
Ook kan je meedoen aan de bars-swaps waarbij je de Bars uitwisselt met anderen die ook de cursus hebben gevolgd. De swaps worden georganiseerd bij mij, maar ook bij andere .Ook mag je jouw eigen swap organiseren.
Na het doen van de cursus Access Consciousness Bars®, kan je ook veel andere prachtige cursussen volgen van Access Consciousness®, zoals bij voorbeeld de Foundation. Het kennen van de Bars wordt bij veel Access Consciousness® cursussen als voorkennis vereist. En je kunt het natuurlijk ook alleen bij de Bars® laten.

De investering in jezelf is €300,- wanneer je deze cursus voor de eerste keer volgt, kom je de cursus herhalen dan is het €150,- Kinderen van 15 jaar en jonger die met een betalende ouder meekomen, hoeven niet betalen voor de cursus. Kinderen van 16 en 17 jaar betalen €150,- Deze bedragen zijn vastgesteld door Access Consciousness®


Na aanmelding ontvang je binnen twee werkdagen email met informatie over de cursusdag. Heb je vooraf al vragen of wil je eerst een sessie ervaren, neem dan vooral contact met mij op!

Investering in jezelf
€ 300,- (bij herhaling € 150,-)
* 16- en 17-jarigen: € 150,-.
* 15 of jonger: Gratis. Mits ze worden begeleid door één betalende volwassene.

Wanneer?

21 augustus
1 september
8 en 30 oktober
11 en 29 november
8 en 18 december

De dagen beginnen om 9.30 tot ongeveer 17.30

http://my.setmore.com/bookingpage/771e9d8b-991b-4dba-85d8-af2d28e64922/class/ca6d4cb06607b087b11753bbaf3875b1ec2cf2dbc8

Access Bars net paarden borger.
http://my.setmore.com/bookingpage/771e9d8b-991b-4dba-85d8-af2d28e64922/class/cafde2b9d9ef9c16cfe2e79616e808b10c6901cc93
En natuurlijk kunnen we ook samen een datum plannen bij jou of bij mij. Vraag naar de voorwaarde.

Wetenschappelijk bewijs

http://nld.accessconsciousness.eu/wetenschappelijke-beschouwing-van-access-bars/

Altijd in te plannen wanneer het jou uitkomt.


Reiki Tera Mai.

Reiki als geneesmethode komt uit Japan van Dr. Mikao Usui. Het systeem van Tera Mai™ is daar wel op gebaseerd, maar uitgebreid door Kathleen Milner uit de Verenigde Staten.
Iedereen kan voor deze methode kiezen, maar sommigen kiezen de methode als uitbreiding van hun mogelijkheden vanuit de traditionele Reiki.
Wat is het verschil met de traditionele Reiki?De methode van handoplegging is identiek. De energie is wel anders dan de Usui Reiki, de meesten zeggen dat het sterker is.

Reiki is een genezende, rustgevende, harmoniserende en liefdevolle energie, die via de handen doorgegeven kan worden door iedereen die een Reiki -cursus heeft gedaan.
Vele eeuwen geleden kon iedereen van nature Reiki geven. Door onze manier van leven en denken hebben in de loop der tijd de Reiki -kanalen zich gesloten.

Reiki 1 basis
In de cursus Tera Mai™ 1 wordt aangeleerd hoe met de energie te werken. Er hoort een inwijding bij die geheel anders verloopt en langer duurt dan bij de traditionele Reiki. Als je de traditionele Reiki al gedaan hebt, dan krijg je eerst een herinwijding van Tera Mai™ I ( 50 euro ). 1 dag of 2 avonden. Investering 125 euro.

Reiki 2
Er zit ongeveer 2 maanden tussen voordat je Reiki 2 inwijding kunt ontvangen. In de cursus Tera Mai™ II leer je 5 symbolen (waar je nu ook mee wordt ingewijd) en daarnaast nog 7 andere symbolen waarmee je kunt werken. Totaal dus 12 symbolen. Als je de traditionele Reiki II al gedaan hebt, zul je 3 symbolen al kennen, maar het kan zijn dat ze nu anders geschreven worden.
Samengevat: je krijgt een inwijding en leert 12 symbolen. Hierna kun je de Tera Mai™ energie doorgeven aan jezelf of aan anderen. De energie is rustgevend en helend en geeft mensen inzicht.Reiki 2 betekent een belangrijke verdieping in de Reiki, waarbij de kracht van de energie sterk toeneemt. Dit is voor de cursist duidelijk merkbaar en heeft ook invloed op zijn of haar spirituele bewustwording en ontwikkeling.
Doordat de behandelingen die je na Reiki 2 kunt geven zoveel krachtiger zijn, kun je in veel kortere tijd een goede behandeling geven. 1 dag of 2 avonden. Investering 200 euro.

Reiki 3a Healer
De cursus Tera Mai™ 3a is de opleiding tot healer in dit systeem.
Er is een inwijding die je healer maakt. Daarnaast leer je nog 2 symbolen erbij.
Reiki 3 geeft je de inwijding op zielsniveau. Dat betekent o.a. dat de vraag en bewustwording van wie jij werkelijk, ten diepste bent zich steeds meer zal gaan aandienen. Je zult je steeds meer bewust gaan worden van het verschil in waarnemen en handelen vanuit emoties en vaste (denk-)patronen (ego -bewustzijn), en waarnemen en handelen vanuit je hart en onvoorwaardelijke liefde (ziels -bewustzijn). Dit betekent een zuiveringsproces, waarbij een transformatieproces op gang komt. 1 dag of 2 avonden.
Investering 275 euro.

Reiki 3b Master
De cursus Tera Mai™ 3b is de opleiding tot Master. In deze cursus leer je hoe je moet inwijden en cursus kunt en mag geven. 5 lessen van 1,5 a 2 uur. Investering 350 euro.

Geplande data

15 september
14 Oktober
9 november
7 december

De dagen beginnen om 9.30 tot ongeveer 15.00 uur

Inschrijflink.

http://my.setmore.com/bookingpage/771e9d8b-991b-4dba-85d8-af2d28e64922/class/ca25eecd545a1ae248ed3a43dae3902db28a06ce96

De cursus Reiki Tera Mai wordt ook op verzoek (individueel ) gegeven. Heb je interesse of wil je er meer over weten, vul dan het contactformulier in of bel me. 0620731511. Reiki 2,3 en master word op verzoek gegeven.Akasha Kronieken.

Na jarenlang met de Akasha kronieken gewerkt te hebben wil ik deze graag mijn kennis delen met jullie.
Voor mij is het zo'n fijne manier om meer bewustzijn bij andere te brengen. Het bekrachtigt de ander met de inzichten die jij ze kunt geven. Je leert het te zien zonder oordeel door er alleen maar er te zijn, te luisteren en te filteren. Samen sta in de bibliotheek van het leven van je cliënt. Jij bent degene die het verhaal hoort ziet en de inzichten geeft. Hierdoor ontstaat er voor je cliënt heling inzicht en berusting.

Met deze methode kun je een reading/healing geven die nieuwe wegen opent waar andere mogelijkheden en keuzes liggen. Dit kun je voor jezelf, andere, dieren, huizen, natuur enz doen.
Het opent een prachtige informatiebron die helend is, inzicht geeft en zo diep doorwerkt. Op alle lagen en dimensies. Of het over dit leven een vorig leven of over voorouders gaat. Je kunt alle informatie hier vinden.
De cursus bevat een klein stukje theorie meditaties en vooral veel praktijk.

Het betreft 2 dagdelen van 10.00 tot ongeveer 14.00 uur.
Jouw investering is 225 euro.

De reis door de chakra's

In je lichaam zijn zeven belangrijke energiecentra aanwezig. Deze staan bekend als Chakra’s.
Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’.
In ons lichaam zijn in feite nog honderden andere van deze energiecentra aanwezig, maar we richten ons nu op de zeven punten die het belangrijkste zijn.
Je kunt de zeven chakra’s op veel verschillende manieren beschrijven. Elk van de zeven ‘draaikolken van energie’ heeft zijn verschillende eigenschappen die bij een bepaald gebied in het lichaam horen.
Om ons leven in balans te houden en niet ziek, depressief, angstig, verdrietig etc. te raken moeten we er voor zorgen dat de chakra’s niet gebroken raken en dat de energie goed door het lichaam kan stromen. In deze workshop gaan we de chakra’s reinigen en verbinden en helen. Zodat we vol energie en vooral dicht bij onszelf verder kunnen gaan. Daarnaast leer je ook hoe de balans te brengen voor jezelf en een ander.

22 september 19.00 tot 22.00 uur
20 oktober 19.00 tot 22.00 uur
17 november 19.00 tot 22.00 uur
15 december 09.30 tot 12.30 uur

http://my.setmore.com/bookingpage/771e9d8b-991b-4dba-85d8-af2d28e64922/class/ca43f63abd2fa20a430e88d7bbfe2467eade80ccd8

Het betreft 1 dagdeel van ongeveer 3 uur.
Jouw investering is 125 euro.