Levensweg kaarlegging.


Levensweg kaarlegging.
Levensweg kaartlegging ( online )

De symbolische beelden van de kaarten werken in op je onbewuste, waardoor verborgen gedachten, gevoelens en waarheden aan het licht komen. Deze informatie kun je gebruiken om keuzes te maken over je gehele leven.

Kaarten als hulpmiddel

De Tarot en kaartleggingen zijn altijd met veel mysterie omgeven. Veel mensen denken dat het mogelijk is om met kaarten de toekomst te voorspellen. Volgens mij is dat totaal niet waar de kaartlegging over gaat. In feite zijn de kaarten helemaal niet bedoeld om iets over je toekomst te vertellen.


Een legging gaat er van uit dat de kaarten een soort gereedschap is, een manier om in contact te komen met de meest waardevolle informatie die er bestaat: kennis van binnenuit. De kaarten helpen om in contact te komen met je Hogere Zelf. Dankzij deze plek van innerlijke kracht en wijsheid kun je ontdekken hoe je nu positieve veranderingen kunt aanbrengen, zodat je in de toekomst je dromen kunt manifesteren. Kaartlegging is wereldwijd één van de meest populaire instrumenten voor inzicht en zelfreflectie. Het kan zijn dat je enige tijd nodig hebt om de uitleg te vatten. In wezen is het een spel waarbij je onbewuste communiceert met de kaarten. De beelden van de kaarten werken in op de in je onbewuste aanwezige voorstellingen. In die communicatie kun je op een nieuw perspectief ten opzichte van de bevraagde situatie komen te staan.


Bij de levensweg legging worden 3 kaarten gebruikt.

40 euro per legging incl boodschappen vanuit de Akasha Kroniek.