Energetische sessies image
Reiki

Is een Japanse techniek die stressreductie, ontspanning en heling bevordert. Reiki is de levensenergie (prana) die door alle levende wezens stroomt. Reiki beoefenaars gaan ervan uit dat iedereen de mogelijkheid heeft om te verbinden met hun eigen helende energie en dit te gebruiken om hun eigen energie te versterken en anderen te helpen. Wanneer de ‘ki’ of energie in balans is en goed stroomt, bevordert dit lichaam en geest en is men in positieve staat van gezondheid. Wanneer de energie geblokkeerd is door bijvoorbeeld fysieke blessures, trauma’s, psychische/emotionele klachten en daardoor niet goed stroomt, kan dit leiden tot symptomen van fysieke en emotionele disbalans. Het werkt zeer goed als een aanvulling op traditionele geneeswijzen en wordt veel toegepast in ziekenhuizen en andere medische zorg.

Voel je je gespannen, gestresst of lichamelijk of psychisch uit balans? Ga je door een heftige periode en wil je lichaam en geest even volledig tot rust brengen? Dan is een Reiki behandeling iets voor jou! Een Reiki sessie kan helpen in het kalmeren en loslaten van stress en spanning en ondersteunt het lichaam een omgeving te creëren waarin heling kan plaats vinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het is een geweldige tool voor stressreductie, ontspanning en persoonlijk welbevinden.

Reiki Tera Mai.

Reiki Tera Mai is het element aarde, en een voorwaarde om met de andere elementen te kunnen werken. Sakara is het element vuur, wat heel warm aanvoelt als het doorkomt, en waarmee je bepaalde blokkades weg kunt branden. Sophi-el is het element water, wat vooral werkt op emoties en koel aanvoelt. Angelic Light is het element lucht. Het voelt heel rustig aan. Je voelt je heel erg verbonden met alles, je voelt de aanwezigheid van het universum. Het is een gevoel van trance, een gevoel van “alles is goed zoals het is”, zoals je ook kunt hebben na een fijne meditatie.

Seichem.

Bij Seichem ligt de nadruk op het werken met het universum. Bij Seichem staat de regenboog centraal.
De regenboog is een symbool dat een centrale plaats inneemt bij Seichem. Het symboliseert het verbonden zijn van de chakra’s (het zijn de kleuren van de chakra’s) en meer in het algemeen het verbonden zijn met alles en iedereen.

Door met deze energieën samen te werken en de vele versterkende tekens die ik daarbij kan inzetten zul je een heerlijke healing ervaren.


88 euro per sessie.

Biotensor

De Biotensor resoneert met energetische trillingen en lokaliseert daardoor energetische en magnetische structuren. Meten is weten.

Werken met de Biotensor, ook wel radiësthesie genoemd, is een snelle methode die tot precieze uitkomsten leidt. De Biotensor is een uniek bio-energetisch testinstrument dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof Dr. J. Oberach. In het universum bestaat alles maar dan ook echt alles uit trillingen. Ook wij, onze cellen, weefsels en alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar. De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. De meetresultaten worden gebruikt voor een diagnose van een beginsituatie, maar ook voor controle na een behandeling. De Biotensor heeft zijn werking bewezen op vele gebieden waaronder:


  • Exacte pijnplekken en meridiaanblokkades opsporen en behandelen.
  • Opsporen van geopatische belasting die een oorzaak kan zijn van bijvoorbeeld slapeloosheid. 
  • Reduceren van elektrosmog die concentratieproblemen kan veroorzaken.
  • Balanceren van de chakra's enz.
De vijf elementen.


šŸ”„Vuur.
šŸŒAarde.
šŸ”Metaal.
šŸ’§Water.
šŸŒ³Hout.


Het mooie is dat je zo makkelijk kunt testen in welk element er een verstoring ligt, waardoor je ook weet op welk niveau deze zich bevind.

ā£Bewustzijn.
ā£Celmetabolisme.
ā£Bio-energie.
ā£Constitutie.
ā£Functie.

Daarvan uit kun je inzetten wat het onderbewuste aangeeft.

ā¤Innerlijk kind
ā¤Flowerplex
ā¤Nei.
ā¤Meridianen.
ā¤Emotie in balans.
ā¤Orgaanreflexpunten.
ā¤Kleurentherapie.
ā¤Access Bars.
ā¤Voetreflexmassage enz

Net wat voor jouw systeem ( lichaam, geest) de hoogste prioriteit heeft. Het onderbewuste leidt ons daar feilloos doorheen.

Het werkt efficiënt makkelijk en met zoveel liefde. Bij mij was er best wat te doen in innerlijk kind werk. Het enige wat er dan gebeurt is er naar kijken dus vanuit het donker in het licht zetten. Liefde en dankbaarheid geven. En dan mag het gaan. Soms is er voor ons daarna nog wat huiswerk te doen om het volledig te kunnen laten gaan. Echt ik heb al zoveel mooie reizen hierin mogen maken.

Wil jij ook meer weten over je vitaliteit, een thema in je leven of pijn in je lichaam?

Ik kijk er graag naar samen met jou. šŸ™

66 euro per sessie

Hierbij uitleg over de biotensor.

https://youtu.be/3QdAE9rY6Wg

Sanjeevini

Een gift van Liefde, een prachtige manier om te helen door middel van frequenties en rust. .
Een spirituele geneeswijze, die de geneeskracht van het lichaam activeert.
Een mooie en simpele manier om je zelfgenezend vermogen te stimuleren. Het is gebaseerd op het overbrengen van helende trillingen. Deze trillingen kunnen worden overgebracht in water, globulen (suikerkorrels), of gewoon op je hoofdkussen. Het is belangrijk om de trilling geruime tijd zijn werk te laten doen. Deze trilling stimuleert het zelfgenezend vermogen en hiermee kun je zelfs de meest diepe onbalans corrigeren.

Via een medecursist kwam ik deze prachtige geneeswijze tegen afkomstig uit India. Het trok mij gelijk aan en ik mocht ervaren wat er gebeurt met je lichaam zodra je de frequenties toelaat. Prachtig om te ervaren dat je lichaam zelf in beweging gaat totdat het genoeg is. Daarnaast draag ik dagelijks een buisje met globulen bij me. Hierin zit voor mij opgeslagen de frequentie om af te vallen. Wat bij mij zo enorm opvalt is dat ik geen honger gevoel meer heb, koekjes niet meer lekker vind, eigenlijk mijn hele smaak veranderd is. Ook zit ik veel sneller vol. Ik heb ook zin om te sporten en het gaat eigenlijk heel gemakkelijk. Ik ben helemaal overtuigd dat dit een ondersteuning is in mijn processen.


66 euro per sessie met remedie.

Akasha kronieken 

De Akasha Kronieken zijn een bewustzijnsdimensie in andere sferen waarin de vibratie van elke ziel en zijn/haar reis ligt opgeslagen.
‘Akasha’ betekent ‘schitterend’, ‘schijnend’, ‘lichtgevend’ in het Sanskriet. Een ‘kroniek’ is een ander woord voor blauwdruk van onze individuele ziel. De Akasha Kronieken zijn een soort bibliotheek welke alles bevat wat elke ziel in de loop van zijn/haar bestaan ooit heeft gedacht, gezegd, gedaan én waarin alles over toekomstige mogelijkheden is vastgelegd.

In de Kronieken word je altijd benaderd op het punt waar je je op dat moment bevindt.
De Akasha Kronieken zijn constant in verandering en uitbreiding. Dat is niet zo vreemd, want onze ziel is ook constant in verandering, in groei, in ontwikkeling. Bij elke verandering van de ziel, elke groei en elke vorm van ontwikkeling, worden de Kronieken van deze ziel weer bijgesteld. Hoe dichter je bij jezelf komt, m.a.w. hoe meer je in één lijn komt met jouw volmaaktheid, hoe verfijnder de informatie in de Kronieken zichtbaar wordt.

Bij een reading gaan we samen naar de informatie toe. Door vragen stellen komt er informatie vrij die op dit moment bijdraagt. De reading geeft richting en advies en gaat alleen over jou. Er word geen toekomst voorspeld. De toekomst bepaal jij ter alle tijden zelf.

66 euro per reading.

Soulkey

Een regressie therapie die je vele inzichten geeft op zielsniveau. Dit kan gaan via jouw spirituele gids, een dierbare, vorig leven en nog vele andere mogelijkheden. Je gaat op jouw manier in contact met jouw ziel, zielsgroep, zielsboek om daar duidelijkheid te krijgen op jouw situatie. Ik zal je naar een ontspannen en rustige plek brengen. begeleiden, en zorgen voor extra diepgang door vragen te stellen. Je kunt erop vertrouwen dat ik jouw als therapeut goed in de gaten hou en je reis ontspannen en mooi te laten verlopen. Ik neem alle tijd voor jou en verwacht dat jij ook alle tijd voor jezelf neemt. Hou daarom altijd 3 uur van je tijd voor jezelf en zorg ervoor dat je na de sessie rust neemt. Zodat al de verkregen informatie helemaal kan integreren.

SoulKey Therapy is een moderne en doorontwikkelde vorm van regressie-, reïncarnatie- en hypnotherapie. Deze therapie is door Martin Castor Peterson, master hypnotherapeut en performer, ontwikkeld. Hij combineerde exclusieve hulpmiddelen en methoden zoals hypnotherapie, regressietherapie, reizen met zielen en het werken met het leven tussen levens en heeft deze verder doorontwikkeld tot een spirituele vorm van hypnotherapie: de SoulKey Therapy. Bij deze therapie wordt de cliënt in staat gesteld om dichter bij haar of zijn eigen ziel en bewustzijn te komen om op deze manier maximale zelfontplooiing te bereiken.

Zoals.

Loslaten van denkpatronen ( niet dienende )
Wie ben ik?
Wat doe ik hier op aarde?
Wat is mijn missie, mijn levensdoel?
Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan?
Waarom ben ik in deze familie of in dit leven terecht gekomen?
Welke bijzondere talenten heb ik?
Wie zit er in mijn zielengroep?
Wie is mijn spirituele gids?
Wat is mijn unieke flow?
En nog veel meer …

Ik heb verschillende reizen mogen maken en het is zo bijzonder, prachtig en waardevol.

Na de sessie ontvang je via je mail een audio bestand van de sessie.


111 euro per sessie 


Energetic release.

Is een sessie waarin ik alle tools combineer uit mijn toolbox. Zo volg ik de energie die het lichaam verlangt. Dit is zo'n enorme bijdrage. 'Wat ik ga inzetten voel ik op het moment en volg daarin het lichaam.

We werken we op energetisch niveau, (het onderbewuste) om vast gezet oordeel blokkades en gedragingen op te lossen. Zodat jij vanuit vrijheid je creërende kracht kunt leven. Ver buiten de lijntjes waar vanuit je hebt geleerd te leven. Het is een sessie waarbij ik werk met zachte aanraking en op de energielagen net buiten het lichaam.

- Access conciousness.
-Reiki

88 euro per sessie