Energetische facelift
Access Energetische Facelift!

Wat kunnen we creeren met deze sessie als het aankomt op alle oordelen en conclusies aangaande verouderen? Wat als we voorbij gaan aan al onze oordelen, conclusies en overtuigingen en ons weer open stellen voor wonderen en mogelijkheden? Als je geen oordelen of conclusies hebt over "oud worden", verouder je dan ?

De Access Energetische facelift is een fantastische manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering om te keren EN het creëert dezelfde effecten voor het hele lichaam en alle organen! Welke oordelen en conclusies heb jij over ouder worden? Welke overtuiging wat ouder worden voor jou gaat betekenen heb jij? Wat als ouder worden niet hoeft te zijn wat jij altijd dacht of hebt geleerd? Wat als er nog veel meer mogelijk is dan de "geijkte" gedachtengang hierover? Zou je dan kiezen voor meer mogelijkheden?

De facelift is een hands - on bodyproces. Ik leg mijn handen op jouw lichaam met zachte druk. Hierdoor zet ik de energie aan van de energetische facelift. Alles wat jij hoeft te doen is ontspannen en ontvangen.


 88 euro.