bodyprocessen 
Kadootje voor jouw lieve lichaam.


De handson bodyprocessen zijn zeer helend voor een lichaam. Via zachte aanraking op het lichaam met mijn handen breng ik rust ruimte en ontspanning. Pijntjes mogen losgelaten worden. Je voelt je als herboren vol energie.

Een paar voorbeelden van bodyprocessen. Er zijn er 54 in totaal. En jouw lieve lichaam kiest.

De allereerste Access Body Process, MTVSS, werkt heel krachtig op het immuunsysteem.
MTVSS ontsluit de body talking blauwdruk die in je lichaam is opgdrongen.
Het ontsluiten ervan kan een resultaat geven dat je niet verwacht. Het creeert zoveel verandering, dat het mogelijk is dat je vrienden die niet met deze en andere Access Body Processes bekend zijn, je vragen wat er anders is aan je. Misschien vragen ze of je afgevallen bent, of dat je haar anders zit, wel of geen bril op heb of zelfs een make-over hebt gehad.
De make-over klopt, het is een make-over van binnenuit, om de grootsheid te worden die jij en je lichaam bedoeld is om te worden.


Cellulair Memory om meteen na een val, snee, ander trauma toe te passen en dat wat er opgelopen is meteen terug te draaien naar zijn originele staat. Deze wordt door vele moeders heel veel gebruikt bij hun kinderen en allerlei uitlopende situaties.

Biomimetic en Biomimetic Mimicry zorgt ervoor dat overal waar we geleerd hebben gedrag te kopiëren (vaak van onze (groot) ouders en leerkrachten) ongedaan te maken, zodat je weer kunt kiezen hoe JIJ graag de dingen wil doen.

Een andere die ik in mijn praktijk vaak gebruik is de Trifold Sequencing System, veelal gebruikt voor emotioneel trauma (overlijden, scheiding), maar ook voor fysieke pijn als gevolg van een val of ongeluk dat zowel fysiek als emotioneel traumatisch geweest is.

Bodyproces vruchtbaarheid.
Menstruatie'klachten', overgang, baby, creatie van een andere toekomst ander leven. Wat is er mogelijk dat jouw projecten, jouw bedrijf, vruchtbaarder zijn dan je ooit had kunnen bedenken? Wat is daarvoor nodig? Wat kan jij daarvoor zijn?
Ergens plant je een zaadje om iets te creëren in het leven. Of het nu een andere leefomgeving een boek schrijven een cursus creëren een bedrijf starten of een baby is. Dit proces helpt om dat zaadje uit te laten groeien tot iets moois. Dus heb jij moeite om datgene wat je wilt door te zetten, dan is dit bodyproces echt iets voor jou.

Energetic,
In dit proces leer ik je buiten de kaders te zijn, te voelen en te ervaren. Samen gaan we naar jouw energie laten we jouw barrieres zakken. Daar ligt jouw potentie jouw geluk en alles wat je maar kunt zijn. Hier kan ik de energie healen opladen en in balans brengen. Het is een prachtig verruimend en ontspannen proces. Precies zoals het voor jouw het meest comfortabel is. Ik gebruik de tools van Access conciousness. En zal ook healing gebruiken op het lichaam.88 euro.