Biotensor
Mijn beste vriendje

De Biotensor resoneert met energetische trillingen en lokaliseert daardoor energetische en magnetische structuren. Meten is weten.

Werken met de Biotensor, ook wel radiësthesie genoemd, is een snelle methode die tot precieze uitkomsten leidt. De Biotensor is een uniek bio-energetisch testinstrument dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof Dr. J. Oberach. In het universum bestaat alles maar dan ook echt alles uit trillingen. Ook wij, onze cellen, weefsels en alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar. De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. De meetresultaten worden gebruikt voor een diagnose van een beginsituatie, maar ook voor controle na een behandeling. De Biotensor heeft zijn werking bewezen op vele gebieden waaronder:


  • Exacte pijnplekken en meridiaanblokkades opsporen en behandelen.
  • Opsporen van geopatische belasting die een oorzaak kan zijn van bijvoorbeeld slapeloosheid. 
  • Reduceren van elektrosmog die concentratieproblemen kan veroorzaken.
  • Balanceren van de chakra's enz.

De vijf elementen.


🔥Vuur.
🌍Aarde.
🏔Metaal.
💧Water.
🌳Hout.


Het mooie is dat je zo makkelijk kunt testen in welk element er een verstoring ligt, waardoor je ook weet op welk niveau deze zich bevind.


❣Bewustzijn.
❣Celmetabolisme.
❣Bio-energie.
❣Constitutie.
❣Functie.


Daarvan uit kun je inzetten wat het onderbewuste aangeeft.


❤Innerlijk kind.
❤Nei.
❤Meridianen.
❤Emotie in balans.
❤Orgaanreflexpunten.
❤Kleurentherapie.
❤Access Bars.
❤Voetreflexmassage enz


Net wat voor jouw systeem ( lichaam, geest) de hoogste prioriteit heeft. Het onderbewuste leidt ons daar feilloos doorheen.


Het werkt efficiënt makkelijk en met zoveel liefde. Bij mij was er best wat te doen in innerlijk kind werk. Het enige wat er dan gebeurt is er naar kijken dus vanuit het donker in het licht zetten. Liefde en dankbaarheid geven. En dan mag het gaan. Soms is er voor ons daarna nog wat huiswerk te doen om het volledig te kunnen laten gaan. Echt ik heb al zoveel mooie reizen hierin mogen maken.


Wil jij ook meer weten over je vitaliteit, een thema in je leven of pijn in je lichaam?


Ik kijk er graag naar samen met jou. 🙏

88 euro per sessie
Tijdelijke aanbieding 33 euro.