Anti stress programma
Magnesium voeten bad.

Magnesiumvlokken voor een voetenbad zijn heerlijk om even een rustmoment te nemen en tegelijkertijd je tekort aan te vullen. Ze worden door de huid extra goed opgenomen.

Magnesium is belangrijk voor o.a. je weerstand, sterke botten en spieren en voor ontspanning. Tijdens de zwangerschap dus een belangrijk mineraal. En helaas kampen veel zwangeren met een tekort. Ook bij borstvoeding belangrijk om je magnesium goed op peil te hebben.

Magnesium is een mineraal die goed wordt opgenomen door de huid. Met deze magnesiumvlokken kun je een heerlijk (voeten)bad maken en je tekorten snel aanvullen.


Voetreflexmassage

Zit je even niet zo lekker in je vel? Heb je vage klachten? Heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden? Ben je moe bij het opstaan? Of heb je na een week werken , alweer behoefte aan vakantie?
Hier hoef je niet mee te blijven rondlopen. Wanneer je je herkent in bovenstaande is het tijd voor een ommezwaai. Voetreflex massage kan je hierbij helpen.
Voetreflex biedt uitkomst bij allerhande klachten. Dit is zeer uiteenlopend. Het gehele lichaam is immers terug te vinden op de voet. Daarnaast werkt het zeer ontspannend.
Ook zonder klachten ben je aan het goede adres wanneer je op zoek bent naar ontspanning of even tijd voor jezelf.
Wat doet Voetreflexmassage.
je lichaam wordt ontdaan van afvalstoffen, en je spijsvertering krijgt een boost
ontspanning voor lichaam en geest
blokkades in het lichaam worden verwijderd en de energie gaat weer stromen
klachten verminderen of verdwijnen
maakt je bewust van je lijf en brengt het in balans
verlaagt je stress en helpt bij overspannenheid en burn-out
stimuleert de doorbloeding
je gaat beter slapen
Ook wanneer je geen klachten hebt, geeft het een enorme ontspanning. Hoe vaak gun jij jezelf een moment voor jezelf.

Specifieke zones zijn:
- Ontspanning
- Hoofd en nek zone
- Hormonen
- Nier en blaas
- Spieren en gewrichten
- Spijsvertering
- Hart en bloedsomloop,
- Longen en ademhaling
- Lyfme

Frequentie therapie.

Hoe hoger je frequentie hoe beter jij je voelt en hoe hoger je weerstand is. Via muziek en een frequentie apparaat verhogen we de frequenties om je meer ontspannen te voelen, en je weerstand te verhogen.

Met frequentietherapie wordt er gekeken welke systemen in je lichaam uit balans zijn. Alle cellen in ons lichaam hebben een eigen energiefrequentie. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door (emotionele) blokkades in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook tumorcellen ontstaan. Het frequentie apparaatje zorgt ervoor dat de spanning weer toeneemt.

Kortom een totaal programma waarin jij heerlijk mag loslaten, ontspannen, weerstand verhogen en in totale balans mag komen.

111 euro per sessie.

Afspraak inplannen

https://booking.setmore.com/scheduleappointment/771e9d8b-991b-4dba-85d8-af2d28e64922/services/f699de53-3080-4885-a526-79e83ba0b27e​​​