Afstands inwijdingen.


Afstands inwijdingen.
Afstands inwijding Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra's verwijderd, behalve in de basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het 'wakker maken' van Kundalini tijdens de inwijding in Kundalini Reiki 2. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki vrijer kan stromen. Je leert tevens een complete behandeling te geven én een afstandsbehandeling.

Afstands inwijding Kundalini Reik2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het Kundalini vuur wordt 'aangestoken', waarbij de hoofdenergiebaan voorzichtig wordt geopend. De Kundalini-energie bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledige opstijgen van de Kundalini in Kundalini Reiki 3. Tevens gaat het 3e oog- of voorhoofdchakra verder open.

Afstands inwijding Kundalini Reiki 3/Master

Dit is de graad van Reiki-leraar. Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en het keelchakra, zonnevlecht, heiligbeenchakra en basischakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger. Na de derde Kundalini Reiki inwijding kan de Kundalini energie opstijgen vanaf de basischakra naar de kruinchakra en daar het lichaam verlaten.
Je leert tevens om de drie Kundalini Reiki inwijdingen aan anderen te geven en de Balans om de energie te balanceren.

In deze Master-inwijding zitten nog andere inwijdingen besloten, die je jezelf kunt geven en waar je ook mee leert werken:
  • Geboorte Trauma Reiki
  • Locatie Reiki
  • Vorige Levens Reiki
  • DNA Reiki
  • Kristal Reiki
  • Diamant Reiki
Het Kundalini Reiki systeem is indertijd geïntroduceerd door Ole Gabrielse uit Denemarken. Ole Gabrielse heeft door jaren te mediteren contact gehad met Opgestegen Meester Kuthumi, die het Kundalini Reiki systeem aan hem heeft doorgegeven.

Wil je graag in het gehele Kundalini Reiki pakket worden ingewijd, dan kun je via het pb contact met mij opnemen. Je ontvangt drie afstandsinwijdingen, de bijbehorende Nederlandstalige handleidingen de certificaten via email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 75 euro.

Wat is het verschil tussen Usui Reiki en Kundalini Reiki?

Usui Reiki werkt met universele energie en Kundalini Reiki met je eigen kundalini energie die zich slapende houdt bij de wortelchakra. In 3 inwijdingen wordt deze kundalini energie langzaam wakker gemaakt, waardoor er een enorm sterke kracht in jou ontstaat waar je je jezelf en anderen mee kunt healen.

Afstands inwijding  van Aartsengel Michaël. 

Deze inwijding staat voor mentale zuiverheid op alle gebieden in jouw leven, waardoor jij niet langer zult oordelen.
Michaël betekent letterlijk: " Die als God is", hij wordt ook wel "Prins van het Licht" genoemd, omdat hij met zijn lichtzwaard van waarheid strijdt tegen de duisternis.
Hij is de Aartsengel die ons kracht geeft in lichaam en geest.
Hij laat ons zuiver en in waarheid spreken en zorgt voor spirituele bescherming.
Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro.

Afstands inwijding i Aartsengel Rafaël.

Deze inwijding staat voor Goddelijke healing op alle gebieden in jouw leven en zal jouw pad verlichten.
Je zult duidelijker in staat zijn de kansen en spirituele beloningen, die jij tegenkomt op jouw pad, te zien.
Rafaël betekent letterlijk: "God heeft genezen", hij is belast met de genezing van de Aarde en de mensen die daarop leven.
Hij is de Aartsengel die we kunnen aanroepen om negatieve energie los te laten, die van invloed is op onze gezondheid.
Hij kan ons de energie geven om verborgen talenten te ontwikkelen.
Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro.