Access Conciousness


Access Conciousness


Access Consciousness is door de Amerikaan Gary Douglas meer dan 20 jaar geleden opgericht.
Access houdt zich voornamelijk bezig met het vergroten van bewustzijn en het uitnodigen van meer gemak, plezier en ontspanning in je leven.
Er zijn ontzettend veel tools, technieken en meer dan 60 lichaamsprocessen ontworpen om dit mogelijk te maken.
Is het niet de bedoeling van onze tijd hier op aarde om vooral te genieten?

In aanraking komen met Access Consciousness voelde voor mij als thuis komen. Hier was ik naar op zoek.
Het heeft mijn leven op alle vlakken compleet veranderd, mooier en vooral gemakkelijker gemaakt.
Ik pas de tools elke dag toe bij alles wat ik doe en dit zorgt ervoor dat ik mijn leven met veel meer gemak en plezier kan leven. Hierdoor kan ik weer genieten ipv stress ervaren en het voelen van onbegrip. Het tegen werken van mijn lichaam. Wat geen tegenwerking was maar duidelijke communicatie. Omdat het voor mij nu ook heel helder is wie ik ben, wordt het steeds makkelijker om voor mij te scheiden wat van mij is en van een ander. Dit heeft mij ontzettend veel rust gebracht en ik kan zeggen dat het pleasen naar andere mensen toe hierdoor verleden tijd is geworden.

Hoe zou het zijn als je jezelf niet langer verkeerd hoeft te maken, niet hoeft te leven volgens andermans standpunten maar alles kan creëren in jouw leven waar jij naar verlangt? Is het tijd om vanuit mogelijkheden te gaan leven in plaats vanuit beperking en negativiteit?

Ik ben continu bezig om verdiepingsclasses te volgen om mijn kennis en bewustzijn te vergroten dus mijn bedrijf is continu aan het groeiende. Vaak op manieren die ik van tevoren niet had kunnen bedenken. Als je de verwachtingen van iets los laat, kan je verrast worden met wat er allemaal op je pad kan komen.

Wat ik ook als een kracht van mijzelf zie, is dat ik mijn levenservaring kan inzetten om nog meer aan anderen te kunnen bijdragen. En ik via jouw energie zoveel informatie ontvang en dat gebruik ik om jouw passend aan te bieden wat op dat moment belangrijk is. Door al mijn ervaring kan ik me vaak met veel gemak inleven in de situatie van iemand en is het al snel duidelijk hoe ik aan deze persoon kan bijdragen.

Deze reis naar meer bewustzijn en dichterbij mijzelf komen, begon voor mij met kiezen voor mijzelf, iets wat ik eerder niet of nauwelijks deed.
Ik hoop dat ik jou mag inspireren om ook voor jezelf te (leren) kiezen en te ontdekken wat er voor jou mogelijk in een bewuster leven.

Klik op de link voor meer informatie. 

https://www.youtube.com/watch?v=-IL_GqlK7hw&feature=youtu.be