Access conciousness image
Access Consciousness

Is door de Amerikaan Gary Douglas meer dan 20 jaar geleden opgericht.
Access houdt zich voornamelijk bezig met het vergroten van bewustzijn en het uitnodigen van meer gemak, plezier en ontspanning in je leven.
Er zijn ontzettend veel tools, technieken en meer dan 60 lichaamsprocessen ontworpen om dit mogelijk te maken.
Is het niet de bedoeling van onze tijd hier op aarde om vooral te genieten?

WAT ZIJN DE ACCESS BARS®?

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook.
Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ontstaan er ruimte voor nieuwe, andere keuzes. Stel je hebt een mening over jezelf, jouw lichaam, je gezondheid. Hoeveel vrijheid heb je op dat gebied? Stel nu dat de energie die daar op zit afgevoerd wordt? Ontstaat er dan meer ruimte in jezelf? Kan je dan een andere keuze maken?

De Bars® geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt; gedachten, angsten, stress, ideeen over gezondheid, relaties, geld, etc.
Wat belemmert je nu? Wat als datgene er niet meer zou zijn? Zou dat een verandering geven in je leven? Zou dat bijdragen tot meer rust, meer plezier, meer van alles?Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter.Wanneer er een programma op je computer zit die je niet meer gebruikt, dan verwijder je dat programma en defragmenteer je de computer.
Eigenlijk is dit ook wat de Bars® doen; alles wat je niet meer dient, wat je belemmert wordt verwijderd; alle rommel, alle spam in je hoofd die bepaalde problemen in stand houden en een defragmentatie en herprogrammering van je hele gehele energiesysteem.

Wat doen de Bars®:

- Haalt stress weg;
- Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;
- Meer gemak in ieder gebied van je leven;
- Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;
- Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;
- Betere relaties met anderen en jezelf;
- Verbetert je geldsituatie;
- Verbetert je gezondheid.
Voor wat betreft de Bars®: In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval verandert heel je leven.
Laat je Bars® eens nalopen (runnen) en ervaar de rust die dit geeft.

Wat gebeurt er op cellulair en wetenschappelijk niveau?

Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. ( Deformatie van de cellen) Tijdens en na een Bars® sessie nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorming aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beinvloed. Door je Bars® te laten nalopen verander je daadwerkelijk je mogelijkheden. Nog niet zo lang terug heeft Neurowetenschapper Dr Jeffrey L. Fannin de kans gehad om een voor en na analyse te maken tijdens een Bars® sessie. Hierin laat hij zien wat er gebeurt met ons brein tijdens een sessie. Hij vond dit zelf zo bizar maar hij had het bewijs zelf geleverd door deze test...kijk maar.


Wetenschappelijk bewijs.
 http://nld.accessconsciousness.eu/wetenschappelijke-beschouwing-van-access-bars/ Access Energetische Facelift!

Wat kunnen we creeren met deze sessie als het aankomt op alle oordelen en conclusies aangaande verouderen? Wat als we voorbij gaan aan al onze oordelen, conclusies en overtuigingen en ons weer open stellen voor wonderen en mogelijkheden? Als je geen oordelen of conclusies hebt over "oud worden", verouder je dan ?

De Access Energetische facelift is een fantastische manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering om te keren EN het creëert dezelfde effecten voor het hele lichaam en alle organen! Welke oordelen en conclusies heb jij over ouder worden? Welke overtuiging wat ouder worden voor jou gaat betekenen heb jij? Wat als ouder worden niet hoeft te zijn wat jij altijd dacht of hebt geleerd? Wat als er nog veel meer mogelijk is dan de "geijkte" gedachtengang hierover? Zou je dan kiezen voor meer mogelijkheden?

De facelift is een hands - on bodyproces. Ik leg mijn handen op jouw lichaam met zachte druk. Hierdoor zet ik de energie aan van de energetische facelift. Alles wat jij hoeft te doen is ontspannen en ontvangen.

Kadootje voor jouw lieve lichaam.


De handson bodyprocessen zijn zeer helend voor een lichaam. Via zachte aanraking op het lichaam met mijn handen breng ik rust ruimte en ontspanning. Pijntjes mogen losgelaten worden. Je voelt je als herboren vol energie.

Een paar voorbeelden van bodyprocessen. Er zijn er 54 in totaal. En jouw lieve lichaam kiest.

De allereerste Access Body Process, MTVSS, werkt heel krachtig op het immuunsysteem.
MTVSS ontsluit de body talking blauwdruk die in je lichaam is opgdrongen.
Het ontsluiten ervan kan een resultaat geven dat je niet verwacht. Het creeert zoveel verandering, dat het mogelijk is dat je vrienden die niet met deze en andere Access Body Processes bekend zijn, je vragen wat er anders is aan je. Misschien vragen ze of je afgevallen bent, of dat je haar anders zit, wel of geen bril op heb of zelfs een make-over hebt gehad.
De make-over klopt, het is een make-over van binnenuit, om de grootsheid te worden die jij en je lichaam bedoeld is om te worden.


Cellulair Memory om meteen na een val, snee, ander trauma toe te passen en dat wat er opgelopen is meteen terug te draaien naar zijn originele staat. Deze wordt door vele moeders heel veel gebruikt bij hun kinderen en allerlei uitlopende situaties.

Biomimetic en Biomimetic Mimicry zorgt ervoor dat overal waar we geleerd hebben gedrag te kopiëren (vaak van onze (groot) ouders en leerkrachten) ongedaan te maken, zodat je weer kunt kiezen hoe JIJ graag de dingen wil doen.

Een andere die ik in mijn praktijk vaak gebruik is de Trifold Sequencing System, veelal gebruikt voor emotioneel trauma (overlijden, scheiding), maar ook voor fysieke pijn als gevolg van een val of ongeluk dat zowel fysiek als emotioneel traumatisch geweest is.

Bodyproces vruchtbaarheid.
Menstruatie'klachten', overgang, baby, creatie van een andere toekomst ander leven. Wat is er mogelijk dat jouw projecten, jouw bedrijf, vruchtbaarder zijn dan je ooit had kunnen bedenken? Wat is daarvoor nodig? Wat kan jij daarvoor zijn?
Ergens plant je een zaadje om iets te creëren in het leven. Of het nu een andere leefomgeving een boek schrijven een cursus creëren een bedrijf starten of een baby is. Dit proces helpt om dat zaadje uit te laten groeien tot iets moois. Dus heb jij moeite om datgene wat je wilt door te zetten, dan is dit bodyproces echt iets voor jou.

Energetic,
In dit proces leer ik je buiten de kaders te zijn, te voelen en te ervaren. Samen gaan we naar jouw energie laten we jouw barrieres zakken. Daar ligt jouw potentie jouw geluk en alles wat je maar kunt zijn. Hier kan ik de energie healen opladen en in balans brengen. Het is een prachtig verruimend en ontspannen proces. Precies zoals het voor jouw het meest comfortabel is. Ik gebruik de tools van Access conciousness. En zal ook healing gebruiken op het lichaam.88 euro per sessie.