Access® bodyproces


Access® bodyproces
Kadootje voor jouw lieve lichaam.


De handson bodyprocessen zijn zeer helend voor een lichaam. Via zachte aanraking op het lichaam met mijn handen breng ik rust ruimte en ontspanning. Pijntjes mogen losgelaten worden. Je voelt je als herboren vol energie.

Een paar voorbeelden van bodyprocessen. Er zijn er 54 in totaal. En jouw lieve lichaam kiest.

De allereerste Access Body Process, MTVSS, werkt heel krachtig op het immuunsysteem.
MTVSS ontsluit de body talking blauwdruk die in je lichaam is opgdrongen.
Het ontsluiten ervan kan een resultaat geven dat je niet verwacht. Het creeert zoveel verandering, dat het mogelijk is dat je vrienden die niet met deze en andere Access Body Processes bekend zijn, je vragen wat er anders is aan je. Misschien vragen ze of je afgevallen bent, of dat je haar anders zit, wel of geen bril op heb of zelfs een make-over hebt gehad.
De make-over klopt, het is een make-over van binnenuit, om de grootsheid te worden die jij en je lichaam bedoeld is om te worden.


Cellulair Memory om meteen na een val, snee, ander trauma toe te passen en dat wat er opgelopen is meteen terug te draaien naar zijn originele staat. Deze wordt door vele moeders heel veel gebruikt bij hun kinderen en allerlei uitlopende situaties.

Biomimetic en Biomimetic Mimicry zorgt ervoor dat overal waar we geleerd hebben gedrag te kopiëren (vaak van onze (groot) ouders en leerkrachten) ongedaan te maken, zodat je weer kunt kiezen hoe JIJ graag de dingen wil doen.

Een andere die ik in mijn praktijk vaak gebruik is de Trifold Sequencing System, veelal gebruikt voor emotioneel trauma (overlijden, scheiding), maar ook voor fysieke pijn als gevolg van een val of ongeluk dat zowel fysiek als emotioneel traumatisch geweest is.

Bodyproces vruchtbaarheid.
Menstruatie'klachten', overgang, baby, creatie van een andere toekomst ander leven. Wat is er mogelijk dat jouw projecten, jouw bedrijf, vruchtbaarder zijn dan je ooit had kunnen bedenken? Wat is daarvoor nodig? Wat kan jij daarvoor zijn?
Ergens plant je een zaadje om iets te creëren in het leven. Of het nu een andere leefomgeving een boek schrijven een cursus creëren een bedrijf starten of een baby is. Dit proces helpt om dat zaadje uit te laten groeien tot iets moois. Dus heb jij moeite om datgene wat je wilt door te zetten, dan is dit bodyproces echt iets voor jou.

Energetic,
In dit proces leer ik je buiten de kaders te zijn, te voelen en te ervaren. Samen gaan we naar jouw energie laten we jouw barrieres zakken. Daar ligt jouw potentie jouw geluk en alles wat je maar kunt zijn. Hier kan ik de energie healen opladen en in balans brengen. Het is een prachtig verruimend en ontspannen proces. Precies zoals het voor jouw het meest comfortabel is. Ik gebruik de tools van Access conciousness. En zal ook healing gebruiken op het lichaam.

ESSE®
Energetic Synthesis of Structural Embodiment


EEN TOTAAL ANDERE MANIER VAN WERKEN MET en ervaren van LICHAMEN.

ESSE® is een uniek lichaamswerk dat Access Consciousness™ tools combineert met manuele manipulatie technieken gericht op de fascia dat reikt tot in elke millimeter van het lichaam.
Fascia of fascie – weefsel is eeuwenlang weggeschrapt door wetenschappers om de werking van de spieren en botten beter te begrijpen. Er werd gedacht dat de fascia een soort “sok/kous” was om de spieren zonder enige verdere functies. Pas sinds de afgelopen decennia begint het besef te komen dat de fascia een belangrijke rol speelt in het lichaam en haar communicatie. Je zou het kunnen zien als beweegbare lijm/elastiekjes die de lagen en structuren met elkaar verbinden. Elk weefsel in het lichaam heeft zijn eigen fascia.
ESSE® is ontwikkelt door Suzy Godsey in samenwerking met Gary Douglas de oprichter van Access Consciousness™. Gary merkte dat zij een unieke manier van werken had met lichamen en samen zijn ze dit verder gaan uitwerken tot wat het nu is ESSE® (Energetic Synthesis of Structural Embodiment) is.
Ik heb ESSE® dit jaar (2019) mogen leren en het voelde als zo natuurlijk en herkenbaar . Dit was precies het stukje wat ik miste. Dit is de manier hoe ik graag met lichamen werk.
ESSE® is ontworpen om veranderingen in de structuur en vorm van het lichaam te creëren, wat zorgt dat bewegingen makkelijker gaan, dat het lichaam makkelijker functioneert en dat de energetische systemen met meer gemak stromen.
WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN LATEN ZIEN DAT FASCIA REAGEERT OP VRAGEN.

De tools van Acces nodigen je uit om in de vraag te blijven op alle gebieden van je leven en van je lichaam.
Alle facia systemen van het lichaam, van celniveau tot de grotere lichaamssystemen kunnen worden beïnvloed door deze manuele en energetische therapie.
Conclusies, besluiten, overtuigingen, standpunten emoties en dergelijke worden als informatie opgeslagen in de cellen en dit creëert iets, op verschillende plekken kan dit zich uiten in hardheid, stijfheid van het weefsel als een soort lijm dat verhard, er is dan weinig to geen ruimte tussen de moleculen.
Met dit proces maken we de ‘lijm van oordeel’ als het ware weer meer vloeibaar, waardoor er ruimte ontstaat tussen de moleculen en het bewegingssysteem weer meer gemak kan ervaren.
In de behandeling ben ik zonder oordeel met mijn handen en in de vraag aanwezig in het weefsel, waar het lichaam mij de weg wijst. Alles in een lichaam staat in verbinding met elkaar. Wanneer we op 1 plek in het lichaam werken, werkt dit door naar alle gebieden in het lichaam. Het kan dus zijn dat je met een klacht komt en ik ergens anders ga werken.
WAT GEEFT JOUW LICHAAM AAN DAT mag VERANDEREN?
Wanneer wij ook als behandelaar elke analyse, conclusie en verwachting laten gaan, kan het lichaam alle ruimte krijgen om tot haar ware potentie te komen.
Wat wordt er dan allemaal mogelijk voorbij aan dat we denken te weten?
Ik voel me dankbaar en blij wanneer ik met lichamen en hun moleculen op deze manier mag werken en bewegen.
De ruimte die ontstaat is voorbij aan woorden.
Welke ruimte en energie kan jij creëren?

Voordat we een bodyproces beginnen zal ik eerst aan jouw lichaam vragen wat voor dat moment de grootste bijdrage is.
En dat zou ook een combinatie kunnen zijn van de processen.


Prijs zie informatie.