Access Bars en energetic image
Access Bars /drukpunten hoofd

32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook.
Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ontstaan er ruimte voor nieuwe, andere keuzes. Stel je hebt een mening over jezelf, jouw lichaam, je gezondheid. Hoeveel vrijheid heb je op dat gebied? Stel nu dat de energie die daar op zit afgevoerd wordt? Ontstaat er dan meer ruimte in jezelf? Kan je dan een andere keuze maken?

Wat mag ontladen:

- Haalt stress weg;
- Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;
- Meer gemak in ieder gebied van je leven;
- Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;- Verandert ieder gebied van je leven op    een gemakkelijke en snelle manier;
- Betere relaties met anderen en jezelf;
- Verbetert je gezondheid.

Energetic,
In dit proces leer ik je buiten de kaders te zijn, te voelen en te ervaren. Samen gaan we naar jouw energie laten we jouw barrieres zakken. Daar ligt jouw potentie jouw geluk en alles wat je maar kunt zijn. Hier kan ik de energie healen opladen en in balans brengen. Het is een prachtig verruimend en ontspannen proces. Precies zoals het voor jouw het meest comfortabel is.

55 euro per sessie.