Access bars
WAT ZIJN DE ACCESS BARS®?

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook.
Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ontstaan er ruimte voor nieuwe, andere keuzes. Stel je hebt een mening over jezelf, jouw lichaam, je gezondheid. Hoeveel vrijheid heb je op dat gebied? Stel nu dat de energie die daar op zit afgevoerd wordt? Ontstaat er dan meer ruimte in jezelf? Kan je dan een andere keuze maken?

De Bars® geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt; gedachten, angsten, stress, ideeen over gezondheid, relaties, geld, etc.
Wat belemmert je nu? Wat als datgene er niet meer zou zijn? Zou dat een verandering geven in je leven? Zou dat bijdragen tot meer rust, meer plezier, meer van alles?Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter.Wanneer er een programma op je computer zit die je niet meer gebruikt, dan verwijder je dat programma en defragmenteer je de computer.
Eigenlijk is dit ook wat de Bars® doen; alles wat je niet meer dient, wat je belemmert wordt verwijderd; alle rommel, alle spam in je hoofd die bepaalde problemen in stand houden en een defragmentatie en herprogrammering van je hele gehele energiesysteem.

Wat doen de Bars®:

- Haalt stress weg;
- Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;
- Meer gemak in ieder gebied van je leven;
- Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;
- Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;
- Betere relaties met anderen en jezelf;
- Verbetert je geldsituatie;
- Verbetert je gezondheid.
Voor wat betreft de Bars®: In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval verandert heel je leven.
Laat je Bars® eens nalopen (runnen) en ervaar de rust die dit geeft.

Wat gebeurt er op cellulair en wetenschappelijk niveau?

Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. ( Deformatie van de cellen) Tijdens en na een Bars® sessie nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorming aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beinvloed. Door je Bars® te laten nalopen verander je daadwerkelijk je mogelijkheden. Nog niet zo lang terug heeft Neurowetenschapper Dr Jeffrey L. Fannin de kans gehad om een voor en na analyse te maken tijdens een Bars® sessie. Hierin laat hij zien wat er gebeurt met ons brein tijdens een sessie. Hij vond dit zelf zo bizar maar hij had het bewijs zelf geleverd door deze test...kijk maar.


Wetenschappelijk bewijs.
 http://nld.accessconsciousness.eu/wetenschappelijke-beschouwing-van-access-bars/ - Begin gesprek.
- Opschonen overtuigingen.
- Access bars sessie

Sessie 88 euro.
Kinderen t/m 15 jaar 44 euro.Access Consciousness

Is door de Amerikaan Gary Douglas meer dan 20 jaar geleden opgericht.
Access houdt zich voornamelijk bezig met het vergroten van bewustzijn en het uitnodigen van meer gemak, plezier en ontspanning in je leven.
Er zijn ontzettend veel tools, technieken en meer dan 60 lichaamsprocessen ontworpen om dit mogelijk te maken.
Is het niet de bedoeling van onze tijd hier op aarde om vooral te genieten?

In aanraking komen met Access Consciousness voelde voor mij als thuis komen. Hier was ik naar op zoek.
Het heeft mijn leven op alle vlakken compleet veranderd, mooier en vooral gemakkelijker gemaakt.
Ik pas de tools elke dag toe bij alles wat ik doe en dit zorgt ervoor dat ik mijn leven met veel meer gemak en plezier kan leven. Hierdoor kan ik weer genieten ipv stress ervaren en het voelen van onbegrip. Het tegen werken van mijn lichaam. Wat geen tegenwerking was maar duidelijke communicatie. Omdat het voor mij nu ook heel helder is wie ik ben, wordt het steeds makkelijker om voor mij te scheiden wat van mij is en van een ander. Dit heeft mij ontzettend veel rust gebracht en ik kan zeggen dat het pleasen naar andere mensen toe hierdoor verleden tijd is geworden.

Hoe zou het zijn als je jezelf niet langer verkeerd hoeft te maken, niet hoeft te leven volgens andermans standpunten maar alles kan creëren in jouw leven waar jij naar verlangt? Is het tijd om vanuit mogelijkheden te gaan leven in plaats vanuit beperking en negativiteit?

Ik ben continu bezig om verdiepingsclasses te volgen om mijn kennis en bewustzijn te vergroten dus mijn bedrijf is continu aan het groeiende. Vaak op manieren die ik van tevoren niet had kunnen bedenken. Als je de verwachtingen van iets los laat, kan je verrast worden met wat er allemaal op je pad kan komen.

Wat ik ook als een kracht van mijzelf zie, is dat ik mijn levenservaring kan inzetten om nog meer aan anderen te kunnen bijdragen. En ik via jouw energie zoveel informatie ontvang en dat gebruik ik om jouw passend aan te bieden wat op dat moment belangrijk is. Door al mijn ervaring kan ik me vaak met veel gemak inleven in de situatie van iemand en is het al snel duidelijk hoe ik aan deze persoon kan bijdragen.

Deze reis naar meer bewustzijn en dichterbij mijzelf komen, begon voor mij met kiezen voor mijzelf, iets wat ik eerder niet of nauwelijks deed.
Ik hoop dat ik jou mag inspireren om ook voor jezelf te (leren) kiezen en te ontdekken wat er voor jou mogelijk in een bewuster leven.

Klik op de link voor meer informatie.

https://www.youtube.com/watch?v=-IL_GqlK7hw&feature=youtu.be