Access bars image
Acces Bars

Voor iedereen! Of je nou 'alleen maar' wilt ontspannen en de prikkels van alledag los wilt laten, of je wilt jouw leven volledig anders gaan leven, de Bars zijn een bijdrage aan iedereen. Een kleine greep uit de mogelijkheden:
Mensen ervaren meer ontspanning in hun lichaam, meer rust in hun hoofd en meer gemak en plezier in hun leven.
Mensen met AD(H)D hebben meer rust en functioneren makkelijker, velen die eerst medicatie gebruikten gebruiken nu minder of helemaal niets meer.
Kinderen zijn zelfverzekerder, zitten lekkerder in hun vel en presteren beter op school.
Mensen die uit hun depressie, burn-out, overspannenheid willen komen, boeken meer en sneller vooruitgang.
Mensen piekeren minder, slapen beter en zijn energieker.
Wat is er nog meer mogelijk? Wat zou jij willen veranderen in jouw leven? Welke bijdrage zou jij aan jouw omgeving willen zijn?
Wat je kunt verwachten:


Tijdens de cursus geef je twee keer de Bars sessie en ontvang je deze ook twee keer.
Je krijgt de manual waarin alle informatie over de Bars sessie staat.
Drinken en tussendoortjes zijn de hele dag inclusief.
Na het afronden van deze dag krijg je een certificaat en kan en mag je aan anderen Bars behandelingen geven. Dat kan zijn aan de cliënten in jouw praktijk, aan familieleden, aan kinderen, aan vrienden. Aan wie kan jij een bijdrage zijn met de Access Bars®?
Ook kan je meedoen aan de bars-swaps waarbij je de Bars uitwisselt met anderen die ook de cursus hebben gevolgd. De swaps worden georganiseerd bij mij, maar ook bij andere .Ook mag je jouw eigen swap organiseren.
Na het doen van de cursus Access Consciousness Bars®, kan je ook veel andere prachtige cursussen volgen van Access Consciousness®, zoals bij voorbeeld de Foundation. Het kennen van de Bars wordt bij veel Access Consciousness® cursussen als voorkennis vereist. En je kunt het natuurlijk ook alleen bij de Bars® laten.

De investering in jezelf is €300,- wanneer je deze cursus voor de eerste keer volgt, kom je de cursus herhalen dan is het €150,- Kinderen van 15 jaar en jonger die met een betalende ouder meekomen, hoeven niet betalen voor de cursus. Kinderen van 16 en 17 jaar betalen €150,- Deze bedragen zijn vastgesteld door Access Consciousness®


Na aanmelding ontvang je binnen twee werkdagen email met informatie over de cursusdag. Heb je vooraf al vragen of wil je eerst een sessie ervaren, neem dan vooral contact met mij op!

Investering in jezelf
€ 300,- euro.
bij herhaling € 150,-
* 16- en 17-jarigen: € 150,-.
* 15 of jonger: Gratis. Mits ze worden begeleid door één betalende volwassene.

Wanneer?

Ouderkerk aan den IJssel

14 februari in liefde voor jezelf

https://booking.setmore.com/scheduleappointment/771e9d8b-991b-4dba-85d8-af2d28e64922/class/ca6d4cb06607b087b11753bbaf3875b1ec2cf2dbc8

Borger met paarden.https://booking.setmore.com/scheduleappointment/771e9d8b-991b-4dba-85d8-af2d28e64922/class/cafde2b9d9ef9c16cfe2e79616e808b10c6901cc93

De dagen beginnen om 9.30 tot ongeveer 17.30

Access Bars met en zonder paarden ook op aanvraag. En natuurlijk kunnen we ook samen een datum plannen bij jou of bij mij. Vraag naar de voorwaarde.

Wetenschappelijk bewijs

http://nld.accessconsciousness.eu/wetenschappelijke-beschouwing-van-access-bars/